HJELP ANG BILDER!!!


Jeg MÅ finne en måte å få lagt ut bilder på de rette stedene på...
Hvordan i vide verden gjør jeg det????
Styra med det siden jeg starta bloggen min as...AHHH!!!
HELP!!!

5 kommentarer:

  1. Hvorfor drikker du så mye?
    Og du finner alltid unnskyldninger for å gjøre det.. rettferdiggjør det for deg selv, selvom du VET at det egentlig ikke er godt for hverken psyke eller hverdag. SEFF; ta deg en fest.. men.
    MEN!

    SvarSlett
  2. Det er det flere av oss om lurer på. Ser du ikke hva det gjør med deg og de rundt deg. Du vet selv at du har passert grensen for hva som kalles normalt? Beklager å måtte si det, men du er nok en alkoholiker....

    SvarSlett
  3. Jeg synes dere som kommenterer, kan si hva dere heter...eller hvem dere er om dere kjenner meg. Jeg drikker nok ikke så mye som det kan virke som om jeg gjør. Har vel bare lett for å skrive her inne når jeg gjør det..
    Som regel er det1-max 2 ganger i uka..Synes ikke det er noe å ta av for. Jeg er nok ingen alkoholiker..Den perioden jeg drakk på det meste, slet jeg endel med å beholde kontrollen, men ting er annerledes nå.
    Hvorfor jeg drikker er for å slippe å tenke..
    Trenger ingen andre unnskyldninger enn det. Hva det gjør med de rundt meg?? Hmmm...Jeg vet at mamma sliter med det der, men utover det, vet jeg ikke noe mer. Og du får heller si hvem du er om du skal komme med slike "anklagelser"..Har vel enn viss anelse, men er ikke helt sikker..

    SvarSlett
  4. Her må jeg nok si meg enig med Caty. Det er lov å spørre, men navn er vel på sin plass :)

    SvarSlett
  5. Takk for at du skjønner vennen min<3<3
    Synes det blir for dumt å snakke som om de kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv, og IKKE gi meg noen navn..
    De tror de vet alt om meg og hvordan jeg lever, men det stemmer så overhodet ikke. Man kan spørre og kommentere når det gjelder en blogg, men det å dømme meg på den måten, er lite voksent

    SvarSlett

Klonkekveld og kattemat

Klonkekveld og kattemat
Meg og Bea..Jenta mi det se<3

This is how I feel most of the time..

This is how I feel most of the time..
Too sad..., but the facts